Mini Rösti (mini kartulipannkoogid) seafilee medaljonidega krõbeda peekoni ja värske hernekreemiga

Mini Rösti (mini kartulipannkoogid) seafilee medaljonidega krõbeda peekoni ja värske hernekreemiga

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 20-35
Fritüür
Ahi
Airfryer
Pann

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

1 pakk Aviko Rösti Mini Airfryer 600 g
500 g sealiha jagatud 8-12 medaljoniks (2-3 tükki inimese kohta)
1 küüslauguküüs
1 rosmariinioks
300 g värskeid herneid
300 g vett
2 kevadsibulat (rohelist sibulat)
soola ja pipart
riivitud Parmigiano Reggiano juustu
150 g pancetta sinki või peekoniviile
ekstra neitsioliiviõli

Valmistage mini Rösti kartulipannkoogid vastavalt pakendil toodud juhistele.

Kreem:
1. Kuumutage pannil oliiviõli ja praadige hakitud rohelist sibulat. Lisage herned ja vesi, maitsestage soolaga ning keetke 10 minutit.
2. Samal ajal praadige pancetta eraldi praepannil, kuni see muutub krõbedaks, asetage köögipaberiga kaetud taldrikule, et nõrutada liigne rasv.
3. Kui herned on valmis, püreestage need saumiksriga koos mõne supilusikatäie keedupuljongiga. Lisage riivitud Parmigianio juust ja segage kuni ühtlase ja paksu konsistentsini.

Liha:
1. Praadige vähese õliga praepannil küüslauk ja rosmariinioks.
2. Seejärel praadige sealiha medaljonid 4-5 minutit.

Asetage taldrikule mõned Mini Rösti kartulipannkoogid, portsjon hernekreemi, 2-3 sealiha medaljoni ja pancetta.

Kasulik näpunäide:
Kaunistage murulaugu, praetud sibulapoolikutega ja hernestega. Maitsestage vajadusel soola ja pipraga.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused