Tursk ürdikimbus või ja sidrunikoorega serveeritud koos Pati Parts kartulilõikutega

Tursk ürdikimbus või ja sidrunikoorega serveeritud koos Pati Parts kartulilõikutega

Portsjonite arv 4
Valmistamise aeg 20-35
Fritüür
Ahi
Pann
Veeganitele
Taimetoitlaste

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

Aviko PATI PARTS 600 g
600 g tursafileed
½ sidrunikoor
3 tüümianioksa (või kuivmaitseaine)
3 mündioksa (või kuivmaitseaine)
ekstra neitsioliiviõli
sool ja pipar
2 tervet küüslaugupead
paar sidrunit

1. Valmistage Pati Parts kartulilõigud pakendil toodud juhendi kohaselt.
2. Lõigake küüslaugupead ja sidrunid pooleks ning praadige pannil väheses oliiviõlis.
3. Võtke tursafileed ja – vajaduse puhul – luudest vabanemiseks kasutage köögipintsette.
4. Pange fileed võiga määritud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Maitsestage pipra, soola, peeneks hakitud ürtide ja riivitud sidrunikoorega. Asetage igale fileele veidi võid.
5. Küpsetage tursk temperatuuril 180°C eelsoojendatud ahjus 10 minutit. Enne serveerimist maitsestage värske tüümianiga.

Asetage portsjon Pati Parts kartuliosakesi, tursafileed dresingi/ kaunistusega ning röstitud küüslauk ja sidrun sügavale taldrikule. Maitsestage maitse järgi soola ja pipraga. Kala peale võib tilgutada ka veidi oliiviõli.

Kasulik näpunäide:
Sellele roale sobivad ka meie teised  kartulilõigud – Parti Parts Tex Mex ja Pati Parts Garlic.

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused