Sea sisefilee medaljonid juustukastmega serveeritud koos Pati Parts Tex Mex kartulilõikutega
Aviko PATI PARTS TEX MEX 600 g
sealiha sisefilee jagatud 8-12 väikeseks medaljoniks paksuga umbes 3 cm
1 klaas õlut
ekstra neitsioliiviõli
sool ja pipar
rosmariin
Kaste:
250 ml koort 36%
150 g riivitud cheddari juustu
1 ilma kuhjata teelusikatäit magusat pipart (maitseaine)
2 teelusikatäit tomatikontsentraati
näputäis soola – maitse järgi
1. Valmistage Aviko PATI PARTS TEX MEX kartulilõigud pakendil toodud juhendi kohaselt.
2. Praadige vähese õliga praepannil rosmariinioks. Seejärel praadige sealiha medaljonid keskmise kuumusega pannil 3 minutit igast küljest.
3. Valage õlu peale ja aurustage alkohol. Maitsestage soola ja pipraga.
4. Vähendage vedelik kuni ühtlase ja paksu konsistentsini. Lülitage kuumus välja. Pange liha 2 minutiks kõrvale ja serveerige Cheddari juustukastmega.
Kaste:
1. Riivige cheddari juust.
2. Kuumutage potis koor koos magusa paprika ja tomatikontsentraadiga.
3. Segage kõik hoolikalt ja lisage riivitud juust. Segage, kuni kogu juust on sulanud.
Asetage igale taldrikule tehke 3 plekk kastet, hõõrudes lusikaga taldrikul. Seejärel asetage taldrikule 2-3 sealiha medaljoni ja portsjon kartuliosakesi. Maitsestage maitse järgi soola ja pipraga ja kaunistage ürtidega.
Kasulik näpunäide:
Pati Part Tex Mex kartulilõikute asemel soovitame ka teisi Pati Parts-i maitseid või meie kartulipüreetoite – kroketeid või kartulipalle.