Veiseliha fajita sibula, paprika ja hapukoore ning peenikeste friikartulitega

Veiseliha fajita sibula, paprika ja hapukoore ning peenikeste friikartulitega

Portsjonite arv 2-4
Valmistamise aeg 15-25
Fritüür
Ahi

Peamine nõutud koostisosa

Koostisosad

1 pakk Aviko Skinny Fries või Aviko Super Crunch Julienne friikartuleid
700 g veiseliha
1 kollane paprika
1 punane paprika
1 roheline paprika
1 sibul
ekstra neitsioliiviõli
soola ja pipart
1 sidrun
1 tl magusat paprikapulbrit
1 tl tšillipulbrit
peeneks hakitud peterselli
köömneid
1 klaas õlut
8 tortillat
hapukoort

1. Lõigake liha õhukesteks ribadeks ja tõstke kaussi.
2. Valmistage marinaad eraldi kausis. Selleks segage: sidrunimahl ja -koor, õlu, köömned, tšilli- ja magus paprikapulber, sool ja veidi oliiviõli. Segage hoolikalt läbi ja valage lihale, katke toidukilega ja pange 2 tunniks külmkappi.
3. Peske paprikad ja lõigake ribadeks. Lõigake sibul rõngasteks.
4. Kuumutage pannil oliiviõli ning praadige sibul ja paprika, aeg-ajalt segades, kuni need muutuvad pehmeks. Lisage liha ja praadige keskmisel kuumusel mõni minut. Maitsestage soolaga.
5. Valmistage friikartulid vastavalt pakendil toodud juhistele.
6. Serveerige "Do it yourself" viisil, st „tee seda ise" ehk " igaüks saab keerata" :) – asetage lauale liha-köögiviljade täidis, üksikud tortillad, kauss hapukoort ja friikartulid.

Kasulik näpunäide:
Tortillasid võib enne serveerimist kergelt veega piserdada ja ahjus kuumutada. Ärge unustage salvrätikuid pakkuda ja friikartuleid soolaga maitsestada :)

Muu inspiratsioon

Tootesoovitused